Lugarde

Wil je vandaag een tuinhuis kopen? Wij van Lugarde houden van kwaliteit en mooie tuinhuizen. Zo bieden wij dan ook alleen de beste accessoires aan bij onze tuinhuizen. Zo hebben wij een eigen verfmachine staan die de beste verfbeits levert en uw tuinhuis al een bescherming kan bieden tot 12 jaar!

Ook als het om de dakbedekking gaat hebben wij beschikking over het beste materiaal, zoals topkwaliteit EPDM, dakshingles van woonhuiskwaliteit en dakpanprofielplaten leveren wij alleen in HPS-coating uitvoering. Wij vinden dat u waar moet krijgen voor uw geld en wij leveren alleen producten die we zelf ook graag zien op onze eigen tuin.

Tuinhuis kopen bij Lugarde

U wilt een mooi en duurzaam tuinhuis kopen? Bij Lugarde.nl hebben wij een groot aanbod tuinhuizen geschikt voor iedere wens, portemonnee en tuin! Breng een bezoek aan ons ruim opgezette blokhutten dorp. Zo krijgt u direct een goed beeld van de mogelijkheden. Onze medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Bij Lugarde draait alles om kwaliteit. Van vakkundig advies en een ontwerp dat aansluit op uw wensen tot een nauwkeurige productie en levering volgens afspraak; wij willen dat u tevreden bent. Verder gebruiken wij hoogwaardig hout en vindt u onze kwaliteit terug in elk detail van uw tuinhuis, veranda, garage of carport.